Na kontaktoni

Adresa e zyrës qendrore: ndërtesat 99 El-Aml, autostroad Rd, New Maadi, Kairo, Egjipt

Adresa e fabrikës: Parcela D/374 në mes të Shaq El Thaban Rd, Zona Industriale e Mermerit dhe Granitit, Tora El-Balad, Kairo, Egjipt.

Email: info@marble-egypt.com

Telefoni: (+2) 27005003 – (+2) 01007720235


Kontaktoni