Rreth Nesh

Ne kompania Marble Egypt prezantojmë klientëve tanë të gjitha llojet nga më të mirat e mermerit në Egjipt vetëm në kompaninë Marble Egypt. Ne mund të eksportojmë produktet tona në të gjithë botën. Ne kemi cilësinë më të mirë të mermerit, granitit dhe gurit natyror vetëm me Mermer Egjiptin. Ne kompania Marble Egypt ka mbi 30 vjet përvojë kolektive në industrinë e mermerit, granitit dhe gurit natyror.
Kompania Marble Egypt është një nga furnizuesit kryesorë të shumë projekteve kombëtare të ndërtesave tregtare dhe rezidenciale. Kompania Marble Egypt ka një reputacion të besuar për importimin, eksportimin dhe shpërndarjen vetëm të gurëve të cilësisë më të lartë, ndërkohë që u ofron klientëve shërbime të personalizuara ndaj klientit.
Ne gjithashtu kemi specializuar në projekte të vogla për arkitektë dhe projektues. Kompania Marble Egypt është më e mira në çmime në të gjitha produktet e saj dhe gjithmonë në konkurrencë. Mermer Egjipti ju jep zgjedhjen direkt nga natyra jonë e pasur më shumë se 30 lloje mermeri, graniti dhe guri natyror dhe materiale të përbëra me nivele të veçanta cilësie, si (Galala, Triesta, Silvia, Sunny, Samaha, Mille Gery, Feltto, Za’ frana, Perlato, khatima, Katreen,…) dhe të gjitha llojet e granitit egjiptian.
Ne kompania Marble Egypt kemi mundësinë të plotësojmë të gjitha dëshirat e klientëve tanë pasi produktet tona në formë (blloqe, pllaka, pllaka, shkallë dhe të prera sipas madhësisë) sipas specifikimeve ndërkombëtare me përfundime të ndryshme si (të lëmuara, të grira, të krehura, rërë e shpërthyer, flakë, shkurre e goditur me çekiç, bie, fytyrë e ndarë,….) me shërbim të plotë. Marble Egypt ofron shërbimin më të mirë që meritoni, nëpërmjet një ekipi të kualifikuar profesionistësh me përvojë të gjatë në eksportimin e gurëve në vende të ndryshme të botës. Ne Marble Egypt u kemi ofruar klientëve tanë logjistikë të qetë, shërbim të shkëlqyer dhe fleksibël dhe e vetmja mënyrë për të njohur ndryshimin është ta jetojmë atë me kompaninë Marble Egypt.

Certifikata jonë ISO 9001

Kushtet e dërgesës

FOB / CIF / CFR

Kushtet e pagesës


Kontaktoni